Forretningsfilosofi

 

Scanax Trading´s forretningsfilosofi er ret enkel og handler om, at:
 • Virksomhederne skal tjene penge !
  Det er Scanax Trading´s grundholdning, at virksomhederne skal tjene penge. Derfor arbejder vi målrettet på at omforme viden til praktiske løsninger, der kan aflæses på bundlinien hos kunderne.

 • Det er kompetence og værdi, der tæller !
  Som inspirator og ved at se virksomhedens situation med friske øjne, arbejder Scanax Trading på at tilføre og integrere ny viden suppleret med praktiske værktøjer. 

  Visionen er først og fremmest at bidrage til øget kompetence og værditilvækst i virksomheden, og at den oplever Scanax Trading som en tillidsvækkende og professionel sparringspartner inden for virksomhedsrådgivning, eksportrådgivning og organisationstilpasning.

 • Tæt samarbejde skaber resultaterne !
  Når vi sætter os sammen, endevendes aktuelle problemstillinger. Det kan være selve produktet, produktionen, indkøbet, leverandører, distributionen, afsætningskanaler med eller uden mellemled, kommunikationen, organisationen, omverdenen m.v.

  Denne proces ender med en viden, som danner baggrund for den videre bearbejdning med henblik på et operativ beslutningsoplæg. Det, der i sidste ende flytter og skaber succes.